vi såg på varann när vi närmade oss land..

tjohej&gokväll! :)

Haft en bra dag?
De ha ja haft, ha haft riktigt kul faktiskt!
Kommer ni ihåg att ja skrev igår att ja int ville åka snowboard för ja sku ta ihjäl mej?..
Gjorde något mkt värre likförbannat, hahaha!

Som sagt, de börja med att när vi kom dit så frågade vi (ja, sofie&linn) Martin som är en av våra idrottslärare om vart,  man kunde hitta en pulka att låna? Så han började bara titta på oss å skratta "hahhaha men de ska man ju ha med själv! " jotjena, så vare gjort. Så vi begav oss mot barnbacken iallafall, vi gick högst upp (kom knappt upp med mina halkiga skor), hahaha. Hursomhelst, sen gick vi en liten sväng så vi hamnade på toppen! Alla kom å gick, for iväg igen. Men vi satt på våra stenar och tittade.. Till slut kom jolin, louise, magnus, alex&emma upp och vi ville fika! Men, flickorna skulle åka något åk till så jag, magnus, linn&Sofie begav oss neråt.. Sen försökte magnus få någon att åka med honom på snowboarden, att vi skulle sitta på den.. Till slut gick ja med på de... USCH! HAhaha, gick så förbannat fort å ja skrek, å ja..Jag hedde ne alla ben jag kunde för att bromsa men de gick bara inte! Fick fullt me snö i ansiktet istället, yes!
Hahaha, men de va riktigt kul!
Sen gick vi å fika & åt. Efter de begav vi oss iväg igen mot barnbacken.
Jag och magnus åkte liften upp (Satt på snowboarden), hahaha va ju assvårt! Sen åkte vi från toppen å helvette vare gick! Hursomhaver, ja åkte me han några ggr . Sen åkte ja me louise och vi ser hur en unge står i vägen så vi väntar, sen åker vi... Men de gå så grymt fort å ingen är bra på bromsa så att vi ser bara ut alla hoppar undan, vi skriker och till slut åker snowboarden iväg! HAHAHAHA, fysatan va kul! Titta på oss å trodde vi va galna, men inte nog me de..
Vi åkte några ggr till och samma sak hände, alla hoppade undan, skrattade oså.
Sista ggn som vi åkte i barnbacken så gåre jävligt fort, vi hamnar bakvägen sen hör vi barnskrik! "åh nej!" tänkte vi, hahaha. Slutar med att vi sitter och håller om varandra, ser en liten bob framför snowboarden, tänker direkt.. Nej, vi körde på honom.. Hahahaha, sen kmr ungen fram.. Sparkar mej på foten och säger "pajaser!!" hahaha, sen sparkar han en ggn till och sen går han till lollo och sparkar hon på smalbenet, hahaha söt unge! ojojj, men dom va ju inte klok dom där..

Aja, sen sista ggn åker jag å magnus i den brantaste backen (finns en film från dendär ;p) och en unge står precis nedanför branten.. Några fler killar kommer, så de är ja & dom.. Hahaha, ungen vägrar flytta på sig och alla står och försöker få någon sorts kontakt med den.. Sen råkar ena ungens skida fara in i skogen så då säger ja" KÖR MAGNUS!" hahaha, då säger ena killen "de är lugnt killar, efter dom ha åkt så lär han vara död" hahahaha! Nä, usch va ja skratta.
En dag jag behövde!
så tack alla kära vänner!

 






















Ena bilden äre fortkörning andra bilden äre bara backen! :)

Skulle kunna säga så mkt mer om dagen, men den va riktigt suverän & skönt väder! :)
Och måste bara säga en sak, DOM ÄR SNYGGA! (the a d  n s e k)?, nämen dom se väl bra ut? Eller va säg ni flickor? ..
förstår ni? :D

aja, ska gå å fika nu.
Mina kinder bränner.
Men ni få ha en fortsatt trevlig kväll, för de ska då ja ha.
Speciellt me Grey's Anatomy!
Wohoo!

Byebye people! :)




you are my heart, you are my soul
come here, so I can hugh you and never let go.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Komma ihåg dig?

E-postadress: (Bara jag som ser den!)

URL/Haru en blogg?:

Såå, vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0