ah juste, klippte luggen i veckan..



Minns ni att jag skrev tidigare i veckan att jag hade tråkigt och bestämde
mig för att klippa luggen?? Ja... Här är resultatet!

Kommentarer
Postat av: roos

sv; Kontakperson är verkligen ett toppen jobb men dock ingeting man kan leva på då en bra lön ligger på ca. 2000kr, men om du söker via handikapp omsorgen eller som övervakare till någon kriminell så får du mer än 3000kr i månaden.



Jag sökte mitt första jobb inom sociala då jag var 16år och då fick jag det som tips av min kómpis mamma som jobbar som handläggare på soc. Men om du är sugen på att bli kontaktperson så ska du typ ringa kommunalkontoret och be om att bli kopplad till socialamyndigheten där du bor. :)



sedan kommer du typ få snacka med en psykolog om massa knasiga frågor, prata om vad du tycker om våld, krimminalitet osv, samt fixa lite intyg om att du ska "sköta ditt jobb" och sedan är det de jobbigaste. du ska beställa ditt eget brottsregister från snuten så dom ska kunna kontrollera att du tidigare är helt ostraffad och inte ingått i utredningar där dom tror att ett brott förekommit. ;P det tar en himla tid att få sitt register, jäkla mycket papper som ska fyllas i och så...



Men detta behöver du bara göra en gång, och oftast så får man jobben man söker. Ah juste, innan du får ett jobb eller när någon har sagt att dom vill ha dig som kontaktperson/personlig assistent/ övervakare så kommer du att få gå en betald kurs på 3 dagar som heter "ledsagare" och den är helt gratis.



Sedan är det bara och börja jobba ;P

-Oj, vad långt det blev, haha!

2010-08-29 @ 23:17:39
URL: http://withme.blogg.se/
Postat av: roos

absolut ingen fara!



snygg du blev i luggen förresten! :)

2010-08-29 @ 23:53:59
URL: http://withme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du heter?:
Komma ihåg dig?

E-postadress: (Bara jag som ser den!)

URL/Haru en blogg?:

Såå, vad hade du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0